Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Etsimme

MYYNTIASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen. Tulet työskentelemään osana SMB-myyntitiimiä, jossa työnkuvaan kuuluu aktiivista myynti- ja markkinointityötä puhelimitse jo olemassa oleville asiakkaille, puheluiden vastaanottamista, tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua. Tärkein työvälineesi on puhelin.

Lue lisää

Voit olla vastavalmistunut, uusia haasteita työuralle etsivä tai työn kautta kokemusta kartuttanut innokas työntekijä. Hakemamme henkilö motivoituu puhelinasiakaspalvelusta.

Odotamme sinulta:

 • Innostunutta ja aktiivista otetta myyntityöhön
 • Hyvää asiakaspalvelutaitoa
 • Itsenäistä työotetta, jossa on sijaa myös tiimipelaamiselle
 • Ystävällistä ja tarkkaa työotetta kiireessäkin
 • Sujuvaa englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja palkitsevan työtehtävän alan uusimpien tuotteiden parissa. Positiivinen ja ammattitaitoinen työilmapiirimme antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti! Kirjoita viestisi aihekenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.

Järjestelmäasiantuntija

Esiasennuspalveluiden kasvavan kysynnän johdosta etsimme Järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan Esiasennustiimiämme sekä tukemaan tuotemarkkinoinnin tiimejämme. Järjestelmäasiantuntija toimii Asennuskeskuksessa tiiminvetäjän työparina ja vastaa mm. imagekehityksestä sekä -ylläpidosta, asennuskokonaisuuksien testaamisesta ja esiasentajien kouluttamisesta sekä laitemyynnin teknisestä tukemisesta.

Lue lisää

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavan tason tehtävistä, työhön soveltuvaa koulutusta sekä

 • Vankkaa työkokemusta Windows-palvelimista
 • Laaja-alaista ohjelmisto- ja it-laiteosaamista
 • Reipasta elämänasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Tarkkuutta sekä paineensietokykyä
 • Kaupallista ajattelutapaa sekä myynnillistä ja omatoimista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@f9.fi 8.3.2020 mennessä. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

Etsimme aktiivista ja energistä

Product Specialistia / Product Manageria

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen. Työskentelet osana tiimiä, jonka tuotteisiin kuuluvat mm. matkapuhelimet, tabletit, niiden tarvikkeet sekä näihin liittyvät palvelut. Edustuksiamme mobiilipuolella ovat mm. Samsung, Huawei, Honor, Doro, Motorola, Screenor, Celly ja Otterbox.

Lue lisää

Pääasiallinen työtehtäväsi on mobiililaitteiden myynti ja markkinointi uusille ja jo olemassa oleville asiakkaillemme. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. ostaminen, valmistajayhteistyö sekä asiakastapaamiset. Työ on liikkuvaa ja suurimman osan työajasta vietät tien päällä. Tunnet alan ja tuotteet ja pystyt myös toimimaan asiantuntijana jälleenmyyjäasiakkaillemme.

Odotamme sinulta:

 • Aktiivista ja myynnillistä otetta sekä halua liikkua asiakaskentässämm
 • Työkokemusta alalta ja tuotteiden parista
 • Tehtävään soveltuvaa esim. kaupallista koulutusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
 • Halua ja kykyä kehittyä työssäsi ja kasvattaa myyntiä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä huippuosaajien kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 29.2.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

Etsimme tuotemarkkinoinnin tiimeihimme aktiivisia

Product Specialisteja

kasvamaan IT-alan huippuosaajiksi. Riippuen omasta kiinnostuksestasi ja osaamisestasi työtehtäväsi voivat olla joko PC- tai AV-painotteisia. Avoimet työtehtävät ovat vakituisia työsuhteita ja toimipisteenä on Tampereen pääkonttorimme.

Lue lisää

Yleisesti, riippumatta tiimistä, Product Specialistin työtehtäviin kuuluvat omien tuotelinjojen tuotteiden aktiivinen myynti- ja markkinointityö. Sinulle tulevat tutuiksi niin tuotteiden tekniset ominaisuudet, valmistajayhteistyö kuin mielenkiintoiset asiakaskohtaamiset. Työtehtäviäsi ovat lisäksi mm. ostaminen, tuotteistus ja erilaiset raportoinnilliset tehtävät. Matkustaminen ja asiakastapaamiset ovat kehittyessäsi iso osa työnkuvaa.

Meillä F9:llä työntekijät ovat alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet työhönsä 100%:sti. F9:läisiä yhdistää intohimo auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja olla parhaita asiantuntijoita tällä alalla. Tiimityö on meille suuri voimavara.

Mikäli näet itsesi töissä F9:llä, laita hakemusta tulemaan yllä kuvailtuihin työtehtäviin. Kerro mikä on sinun kiinnostuksen kohteesi it-alan tuotteista ja miksi olisit meille sopiva työntekijä.

Tarjolla on mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä mahtavassa työyhteisössä.

Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Lähetä hakemus osoitteeseen hakemukset@f9.fi.

Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

Oletko kiinnostunut IT-järjestelmäratkaisujen myynnistä?

F9 tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana IT-alan keskiössä kehittämässä järjestelmäratkaisujen myyntiä alan parhaiden valmistajien kanssa.

Haemme nyt

Ratkaisumyyjää

jonka tehtäviin kuuluu konesaliratkaisujen konfigurointi ja myynti. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu valmistajayhteistyö ja kanavabusineksen kehittäminen yhdessä kumppanien kanssa.

Lue lisää

Odotamme sinulta:

 • Aktiivista otetta työhön
 • Myynnillisyyttä sekä halua kehittyä työssäsi
 • Kiinnostusta palvelin-, verkko-, tallennusratkaisuihin
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 29.2.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävänimike.

Esiasentaja

Esiasennuspalveluiden kasvavan kysynnän johdosta meillä on jatkuva tarve löytää vahvistusta esiasennustiimiimme. Asennuskeskuksessa esiasentajan työnkuvaan kuuluvat tietokoneiden ja mobiililaitteiden asennustyöt, erilaiset komponenttiasennukset sekä käyttöjärjestelmä- ja palvelinasennukset.

Lue lisää

Hakijoilta odotamme joko kokemusta vastaavista tehtävistä tai työhön soveltuvaa koulutusta sekä

 • Reipasta elämänasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Tarkkuutta sekä paineensietokykyä
 • Kaupallista ajattelutapaa sekä myynnillistä ja omatoimista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.