Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Haemme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme


TRANSPORT & AFTER SALES ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen konttorille. Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä hoitaen mm. kotimaan sekä ulkomaan lähetysten kuljetusjärjestelyitä, vienti- ja tuontidokumentaation valmistelua tullaukseen, sekä korvausvaateiden hoitamista. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalautteiden ja takuuvaihtolupien käsittelyä, sekä päämiespalautuksiin liittyvien järjestelyjen hoitamista. Tehtävässä käytät monia erilaisia järjestelmiä, joten toivomme sinulta hyvää peruspohjaa ja näppäryyttä tietotekniikan käytöstä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessä.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua kokemusta
  • Sujuvaa englanninkielentaitoa
  • Hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen puitteissa sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
  • Itsenäistä työotetta, jossa on sijaa myös tiimipelaamiselle

Minkälaista meillä on olla töissä?

Työarki meillä on nopeatempoista, mutta sitäkin hauskempaa ja palkitsevaa. Pääset osaksi positiivista ja ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään it-alan uusimpien tuotteiden parissa yhteistyössä mielenkiintoisten kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi, sekä kattavat työsuhde-edut.

Liity osaksi F9:n kasvutarinaa! Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 15.08.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä, joten älä jää harkitsemaan vaan lähetä hakemuksesi jo tänään!

Haemme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme


Esiasentajaa

Esiasennuspalveluiden kasvavan kysynnän johdosta meillä on jatkuva tarve löytää vahvistusta esiasennustiimiimme. Asennuskeskuksessa esiasentajan työnkuvaan kuuluvat tietokoneiden ja mobiililaitteiden asennustyöt, erilaiset komponenttiasennukset sekä käyttöjärjestelmä- ja palvelinasennukset.

Hakijoilta odotamme joko kokemusta vastaavista tehtävistä tai työhön soveltuvaa koulutusta sekä

  • Reipasta elämänasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • Kaupallista ajattelutapaa sekä myynnillistä ja omatoimista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@f9.fi. 31.08.2020 mennessä. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.