Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme joukkoomme uuteen tehtävään

Junior Controlleria.

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. johdon raportointiin ja talouden suunnitteluprosesseihin osallistuminen, liiketoimintayksiköiden tukeminen, talouden tietojärjestelmien kehittämiseen ja osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin kuten ISO 27001.

Sinulla tulee olla kaupallinen koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava) ja hyvät perustiedot taloushallinnon tehtävistä. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on etu. Konsernitehtävissä työskennellessäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa.

Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen ja toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarvittaessa myös rutiinitehtävät.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Maarit Uurinmäki puh. +358 40 593 8811. Soittoaika: ma 1.10. klo 13-14 ja ti 2.10. ko 13-14.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 7.10.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen


Haemme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä hoitaen mm. myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa, raportointia ja asiakastietojen päivitystä. Työtehtävään kuuluu olemassa olevien asiakkaiden tarpeiden kartoittamista sekä asiakassuhteiden ylläpitoa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja/tai työn kautta hankittua kokemusta. Haemme henkilöä joka ei pelkää tarttua haasteisiin ja motivoituu asiakaspalvelusta. Työssäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja kykenet työskentelemään tiukkojen aikataulujen puitteissa. Olet aktiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy itsenäinen työote.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät osana kasvavaa yritystä.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.10.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen