Kirjaudu
  

Kirjaudu F9:n verkkokauppaan  
Hae tunnuksia >>    Unohtuneet tunnukset >>     

Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Haemme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä hoitaen mm. myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa, raportointia ja asiakastietojen päivitystä. Työtehtävään kuuluu olemassa olevien asiakkaiden tarpeiden kartoittamista sekä asiakassuhteiden ylläpitoa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja/tai työn kautta hankittua kokemusta. Haemme henkilöä joka ei pelkää tarttua haasteisiin ja motivoituu asiakaspalvelusta. Työssäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja kykenet työskentelemään tiukkojen aikataulujen puitteissa. Olet aktiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy itsenäinen työote.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät osana kasvavaa yritystä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.10.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi.
Täytämme paikat sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti! Kirjoita viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.


Etsimme dynaamiseen PC-tiimiimme

Product Specialistia

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

PC-tiimin tuoteryhminä ovat mm. tietokoneet, palvelimet, tallennus- sekä verkkotuotteet. Edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi Acer, Asus, Dell, Fujitsu, Huawei sekä Lenovo. Product Specialistin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat tuotelinjan tuotteiden myynti ja markkinointi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. ostaminen, tuotteistus, valmistajayhteistyö sekä asiakastapaamiset. Matkustaminen työn puolesta Suomessa on luonnollinen osa työnkuvaa.

Odotamme sinulta:

  • Työkokemusta alalta ja tuotteiden parista esimerkiksi jälleenmyyjältä tai valmistajalta
  • Kiinnostusta alalle sekä aktiivista ja myynnillistä otetta myyntityöhön
  • Itsenäistä työotetta, jossa on sijaa myös tiimipelaamiselle
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Hyvää englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä kanavamyynnin aitiopaikalla. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 31.10.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi.
Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

F9 Distribution Oy

Avoinna ma-pe klo 8 - 17
Puh: 03 4109 2800
Email: f9@f9.fi

Tampere

F9 Distribution Oy
Hatanpään valtatie 48
33900 Tampere

Helsinki

F9 Distribution Oy
Konalantie 47 C
00390 Helsinki

Logistiikkakeskus

F9 Distribution Oy /
Logistiikkakeskus
Lokomonkatu 22
33900 Tampere

© 2011 - F9 Distribution Oy