Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Etsimme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme

Myyntineuvottelijaa

työskentelemään osana Retail –myyntitiimiä. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi sisältävät jälleenmyyjäasiakkaidemme ajankohtaisten ostotarpeiden kartoittamista sekä tarjousten laatimista yhdessä muun myyntitiimin ja tuotemarkkinoinnin kanssa. Tuotemyynnin lisäksi markkinoit asiakkaille F9-palveluita ja luot toimivia palveluratkaisuja tilanteen mukaan. Vastaat itse oman myyntityösi suunnittelusta, joten odotamme sinulta itsenäistä työotetta ja hyvää kykyä hallita kokonaisuuksia.

Aktiivisen myyntityön lisäksi hoidat myös yleisiä asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostitse sekä chat –palvelun välityksellä. Vastailet asiakkaiden selvityspyyntöihin ja toimit näin linkkinä muiden F9 –osastojen kanssa. Työpäiväsi sisältävät myös rutiinitehtäviä kuten myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa, sekä asiakastietojen päivitystä. Myyntineuvottelijana sinulle tulevat tutuksi niin tuotteet kuin myös it-alan suurimmat toimijat.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) tai kokemusta vastaavanlaisista myynnin tehtävistä. Edellytämme hakijalta hyvää kielitaitoa ja valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita sekä myyntitarjouksia tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Myös ruotsin kielitaidon katsomme eduksi.

Odotamme sinulta myös aktiivista ja myynnillistä työotetta, sekä intoa kehittyä ja oppia uutta. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavat ja mukavat työkaverit. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja toimeen tartuvaa asennetta, sekä vastuullista ja huolellista työotetta myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kasvavan ja kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Tarjoamme sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet edetä tehtävissäsi, sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 07.02.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike.

Toimintamme kasvaessa, etsimme joukkoomme uutta

Myyntiassistenttia

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle työskentelemään osana Retail –myyntitiimiä.

Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu yleinen asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chat -palvelun välityksellä. Vastailet asiakkaiden selvityspyyntöihin ja teet samalla tiivisti yhteistyötä muiden osastojemme, kuten tuotemarkkinoinnin kanssa. Lisäksi työpäiväsi sisältävät myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa sekä asiakastietojen päivitystä.

Tehtävässä pääset osoittamaan myös myynnillisen osaamisesi avustamalla myyntineuvottelijoitamme myyntitarjousten tekemisessä, sekä kartoittamalla olemassa olevien asiakkaiden ostotarpeita. Odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta myyntityöhön.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) tai jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista myynnin tehtävistä. Edellytämme hyvää kielitaitoa ja valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.

Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata ennestään, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavat ja mukavat työkaverit. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta, sekä vastuullista ja huolellista työotetta myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kasvavan ja kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Tehtävässä pääset tutustumaan mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihimme ja näkemään it-alan uusimmat tuotteet. Tarjoamme sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä tehtävissäsi, sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 07.02.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike.

Taloushallinnon assistentti

Haemme asiantuntevaan joukkoomme Taloushallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen.

Tehtävä pitää sisällään mm. ostolaskujen käsittelyä ja muita ostoreskontran tehtäviä, sekä ostotilausten ja takuutilausten laatimista. Tarpeen mukaan avustat myös Operations –tiimiä päivittäisessä tekemisessä, kuten päämiesraportointiin liittyvissä tehtävissä.

Odotamme sinulta taloushallinnon (esim merkonomi tai tradenomi) koulutusta sekä mielellään työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Toimintapasi on oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja teet työsi huolellisesti tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. Toivomme sinulta hyvää peruspohjaa ja näppäryyttä tietotekniikan käytöstä, sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumiskykyä. Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen tukkukaupan alalta.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Numerotarkkuutta
  • Paineensietokykyä ja vastuullista työotetta
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
  • Kokemusta taloushallinnon järjestelmien käytöstä, sekä vahvaa Excel-osaamista
  • Hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kasvavan ja kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.