Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Tekninen myyjä

Kiinnostaako sinua ura IT-alan uusimpien tuotteiden parissa? Oletko innokas myyjä ja kiinnostunut oppimaan palvelin-, verkko-, tallennusratkaisuista? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Tampereen toimipisteelle täysiveristä myyjää teknisellä kulmalla vakituiseen työsuhteeseen osaksi verkko –ja konesalipuolen myyntitiimiä. Teknisen myyjän tehtävässä vastaat konesalipuolen ratkaisujen myynnistä sekä markkinoinnista.

Pääset työskentelemään alan johtavimpien valmistajien kanssa, kuten Lenovo, Dell ja Huawei. Työtehtäviisi kuuluu myös valmistajayhteistyön sekä asiakassuhteiden kehittäminen.

Etsimämme henkilö on teknisesti valveutunut myyntihenkinen heittäytyjä. Sinua kuvaa oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja palava halu kehittyä työssäsi. Voit olla myyntikonkari, vastavalmistunut tai urasi alkutaipaleella, sillä F9 tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tähän monipuoliseen työtehtävään, sekä asiantuntevan ja kannustavan tiimin.

Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata entuudestaan, toivomme sinulta:

  • Aktiivista ja myynnillistä asennetta, sekä intoa kehittyä
  • Kiinnostusta IT-alaan, sekä verkko-, palvelin-, tallennusratkaisuihin
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Työkokemusta myyntialalta

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.