Meille töihin?

Meidän F9:läisten joukko kasvaa jatkuvasti ja niin kasvaa myös yrityksemme liiketoiminta. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä. Tämän vuoksi haemme jatkuvasti lisää ammattitaitoisia osaajia, joille tarjoamme vielä lisää uutta opittavaa ja kehitysmahdollisuuksia.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa.


Avoimet työpaikat

Mukavaa, että olet kiinnostunut uramahdollisuuksista F9:llä! Alta löydät avoinna olevat työpaikkamme.

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä, tarkastathan pian uudestaan!

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa avointa työtehtävää?

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia ja olemme kiinnostuneita kuulemaan juuri Sinun osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen hakemukset@f9.fi ja kerro, mitä uutta sinä voisit tuoda osaksi toimintaamme ja työyhteisöämme?

Lähettämällä meille hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.


Meille ominaista ”The F9 Way” –toimintakulttuuria ilmentää:

We Do – meininki

No corporate bullshit

Ei samanlaista päivää

Saa vastuuta

Kaveria ei jätetä

Työkavereina odotamme toisiltamme:

Rehtiyttä ja luotettavuutta

Sitoutuneisuutta yhteisiin tavoitteisiin

Lapa pystyyn, jos ei tiedä

Aitoutta

Oma-aloitteisuutta
Tutustu F9läisiin!

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri, sekä kannustava ja lämminhenkinen työilmapiiri. Meillä arvostetaan oma-aloitteista, työtä pelkäämätöntä ja tavoitteellista asennetta, sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Työyhteisömme koostuu ammattitaitoisista alan konkareista ja vahvoista asiantuntijoista, mutta mukaan mahtuu myös vastavalmistuneita ja urapolkunsa alussa olevia työntekijöitä.

Lue työntekijöimme kokemuksia heidän urapoluiltaan F9:llä!

Heidi, B2C -myynti

Lue lisää
Heidi haki aikoinaan F9:lle mielenkiintoisen ja opettavaisen tehtävänkuvan innoittamana. Aiempaa kokemusta IT-alalta ei ollut, mutta mahdollisuus päästä kehittämään itseään alati kasvavalla ja muuttuvalla alalla myyntityön parissa houkutteli. Muutaman mutkan kautta Heidi päätyikin lopulta B2C -myyntitiimin myyntiassistentiksi ja on päässyt F9-urallaan tekemään jo monenlaista. Nykyään Heidi kuuluukin jo oman tiiminsä myyjäkonkareihin ja hallinnoi monia isoja asiakkuuksia Sales Specialistin roolissaan.

”Meidän yritys ja ala on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Ajattelin itse ennen IT-alaa todella kiinnostavana, mutta hieman ”pelkäsin” onko ala hirveän analyyttistä ja vain ohjelmien pyörittelyä. Täällä olen päässyt tekemään paljon enemmän eri asioita ja tekemään töitä yhdessä eri ihmisten kanssa”, Heidi kertoo.

Heidi kuvailee parhaita asioita työssään olevan vapaus ja luottamus tehdä töitä omalla tavallaan. Heidi arvostaa myös F9:n avointa ja rentoa työkulttuuria, mukavat työkaverit kannustavat ja tuovat kiireisiinkin työpäiviin lisää energiaa.

”F9:llä luotetaan yksilön taitoihin ja osaamiseen, jos osoittaa osaavansa työtehtävät, halun kasvaa ja kehittyä, täällä pääsee hyvin tekemään enemmän ja olemaan vastuussa ilman, että koko ajan tarvitsee kysyä neuvoa ja lupaa joltain toiselta. Toki apua saa pyytää ja sitä on aina tarjolla, mutta työntekijöitä kannustetaan myös itsenäisyyteen”, Heidi toteaa.

”Arvostan myös, että täällä ei tule olo että ei voisi mennä kysymään tai puhumaan jonkun toisen tiimin työntekijän kanssa, vaan avoin fiilis on koko talon kesken. Töitä tehdään paljon, mutta niiden lomassa voidaan hyvin vitsailla, töissä saa olla hauskaa ja avokonttorissa tiimirajat eivät vaikuta yhteistyöhön vaan kaikki keskustelevat toisilleen ja esim syömään voi hyvin lähteä yksin ja silti on seuraa tarjolla.”

Mukavien työkavereiden lisäksi parhaimpia muistoja työuran varrelta ovat asiakkaiden palautteet ja onnistuneet kampanjat. Heidi kertoo myös ainutlaatuisesta kokemuksesta kun pääsi pitkäaikaisen yhteistyökumppanin mukaan edustusmatkalle Viroon.

”Yövyimme yhdessä mökillä, joka sijaitsi Rummun louhoksen tekojärven rannalla. Kävimme melomassa vanhan vankilan raunioissa keskellä järveä ja se oli kyllä ikimuistoinen näky! Ja toki reissu oli muutenkin super hauska hyvässä seurassa. Toki asiakkailta on myös vuosien varrella tullut paljon positiivista palautetta ja joka kerta se saa silti aikaan yhtä suuren hymyn, iloisuuden ja halun jatkaa samaan malliin ja kyllähän ne aina vähän naurattavatkin. Esimerkiksi viimeisin asiakaspalaute yhdeltä ostajalta, kun saatiin hyvät kampanjat sovittua; ”Ihan tosissaan, aina kun saan sinulta sähköpostin, mun päivää menee aurinkoisemmaksi heti.”

Heidi kannustaa rohkeasti hakemaan F9:lle ja toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleeksi porukkaan.

”Halulla kehittyä, tehokkaalla työtavalla ja avoimella mielellä pääsee pitkälle. Suosittelen lämpimästi hakemaan meille töihin, ihanaa saada lisää hyviä tyyppejä meidän huikeaan työporukkaan mukaan!”

✖ Sulje
Sanna, B2C -myynti

Lue lisää
Sanna on viihtynyt F9:llä jo vuodesta 2014 ja ollutkin mukana jo melkein yrityksen alkutaipaleelta asti. Sanna on koulutukseltaan tradenomi ja toimii B2C -myyntitiimissä myyntineuvottelijana. Vuosien varrella Sanna on päässyt kehittämään työnkuvaansa F9:n toiminnan kasvaessa.

”Alunperin aloitin assistentin tehtävissä, mutta toimin nykyään samassa tiimissä myyntineuvottelijana. Toki työ on muuttunut vuodesta 2014 monipuolisemmaksi mm. asiakkaiden tarpeiden ja laajentuneen valikoiman mukana.”

Vuosien varrella Sanna onkin nähnyt monet kehityksen vaiheet F9:llä.

”En tiedä voiko sitä sanoa yllätykseksi, kun olen nähnyt sen tavan ja työmoraalin millä meillä töitä tehdään, mutta onhan tämä kasvu ja menestys ollut hienoa. Uusia tavoitteita on luotu ja niitä on saavutettu. On upeaa olla mukana tamperelaisessa menestystarinassa.”

Sanna arvostaa F9:n rentoa työkulttuuria ja kuvaileekin sen olevan yksi työnsä parhaista puolista.

”Parasta F9:llä on ilmapiiri ja loistavat työkaverit!”

F9:llä onkin viime vuosina aloittanut monta uutta työntekijää ja uusia tulevaisuuden osaajia etsitään jatkuvasti kehittämään ja tuomaan uusia näkökulmia tekemiseen.

”Kannustan kaikkia hakemaan F9lle omana itsenään! Valttikortteja ovat iloinen ja motivoitunut ote työntekemiseen, asiakaspalveluhenkisyys ja tiimipelaaja-asenne.”

✖ Sulje
Ida, Operations

Lue lisää
Ida on työskennellyt F9:n Operations –tiimissä syksystä 2019 lähtien. It-alalle siirtyminen antoi työuralle toivottuja uusia haasteita ja jokainen työpäivä tuokin edelleen mukanaan jotain uutta opittavaa.

”Olin aiemmin työskennellyt aivan eri alalla ja oli aika siirtyä kohti uusia haasteita. Uusi työ jännitti kovasti, sillä en tiennyt IT-alasta paljoakaan ja tietotekniikka tuottaa lähes poikkeuksetta harmaita hiuksia. Uskoin kuitenkin, että reippaalla otteella ja kovalla uuden oppimisen halulla kaikki sujuisi hyvin! Ja nyt olenkin ollut F9:llä noin 1.5 vuoden ajan, koko ajan uutta oppien. Työssä yllätti ainakin heti alkuun uusi sanasto, oppimista riitti silläkin saralla.”

Operations –tiimissä vastataan F9:n sisäisen laskennan tehtävistä ja Idan työpäivät sisältävätkin laidasta laitaan laskutukseen ja asiakkaiden tilauksiin liittyvien asioiden hoitamista sekä erilaisia selvitystehtäviä.

”Työnkuvaani kuuluu muun muassa tarjousten tekeminen, tuotekooditukset, tilauksien seuranta ja laskutus, hinnastojen käsittely sekä erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Työ on melko nopeatempoista ja usein onkin monta rautaa tulessa samaan aikaan, salapoliisin taidoistakaan ei ole haittaa.”

Monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit ovat Idan mukaan työn parhaita puolia.

”Parasta työssä on työn vaihtelevuus, uuden oppiminen sekä työkaverit, jotka puhaltavat yhteen hiileen ja auttavat aina tarvittaessa. Paras tunne on, kun pystyy omilla tiedoilla ja taidoilla auttamaan jotakuta muuta apua tarvitsevaa.”

Lopuksi vielä Idan terveiset F9:n hakijoille:

”Mielestäni ahkera, motivoitunut, yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ihminen pärjää asiassa kuin asiassa pitkälle elämässä, miksei siis myös F9:llä.”

✖ Sulje
Carlos, Esiasennuskeskus

Lue lisää
Carlos työskentelee Esiasentajana F9:n esiasennuskeskuksessa ja kuuluu vielä tuoreimpiin F9:läisiin. Aiempaa työkokemusta löytyi jo jonkin verran asentajan tehtävistä ja F9 tuntuikin sopivalta seuraavalta askeleelta työuralla.

”Päädyin F9:lle perinteisen kaavan kautta. Vanhasta työpaikasta moni oli F9:lle siirtynyt ja pari viimeisintä lähtijää vinkkailivat, että F9:llä olisi töitä etsimässä tekijää, joten rustasin hakemuksen, pistin menemään ja toivoin parasta. Nyt on yhteiseloa viitisen kuukautta kasassa ja romanssi jatkuu.”

Carloksen työtehtäviin kuuluu tietokoneiden ja mobiililaitteiden esiasennustehtävät. Lisäksi esiasennuksessa toteutetaan myös erilaisia räätälöityjä asennuskokonaisuuksia asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Tiimi koostuu 15 esiasentajasta ja tiiminvetäjästä.

”Työpäivä sujuu pääpiirteissään niin, että aamulla otan työlistalta asennuksen, haen hyllystä asennettavat laitteet ja menen pöydän ääreen asentelemaan. Kun asennus on tehty niin laitteet valmiiden hyllyyn, kuppi teetä kaveriksi ja uusi asennus työlistalta. Parastahan tässä on, että saa itse tahdittaa työtään sekä joustavuus. Teet ja lounaat nautitaan kun mieli halajaa ja voi halutessaan tehdä pidempää päivää kun työt luistaa.”

Carlos toivottaa uudet F9:läiset lämpimästi tervetulleeksi mukaan porukkaan.

”Että siitä vaan kaikki potentiaaliset hakijat tänne meidän muiden sekaan juhlimaan. Huumoria mukaan niin hyvin menee.”

✖ Sulje
Ville, Tuotemarkkinointi

Lue lisää
Ville työskentelee Product Specialistin tehtävissä F9:n tuotemarkkinoinnissa ja vastaa työssään mm. päämiessuhteiden ylläpidosta sekä myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille. Ura F9:llä alkoi kaverin vinkkauksesta.

”Tiesin aiempien työkollegoideni kautta F9:llä olevan hyvä työilmapiiri ja tekemisen meininki, joten lähdin katsomaan josko siellä olisi jotain minulle sopivaa tarjolla. No olihan siellä ja parin kuukauden päästä yhteydenotosta aloitin työt tuotemarkkinoinnin puolella.”

Villen työpöydältä löytyy monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja projekteja omaan tuotelinjaan liittyen.

”Työtehtävistä löytyy laajasti erilaisia juttuja markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakastapaamisiin ja hinnoitteluun. Joka päivä on erilainen ja pääsen hyödyntämään osaamistani monella eri osa-aluella.”

Ville kehuu työilmapiirin olevan F9:llä yksi työn parhaimpia puolia. Työssä pääsee myös itse vaikuttamaan ja toteuttamaan omia ideoitaan.

”Ilmapiiri, kollegat ja mahdollisuus hyödyntää vapaasti omia vahvuuksia. Tunne siitä että mielipiteillä ja ideoilla on väliä ja niitä toteutetaan on aivan superia. Työn monipuolisuus yllätti. Virkamieskulttuurin puute on myös kova juttu. Aamulla on kiva lähteä töihin joka päivä.. se on myös melko yllättävää!”

F9:läisten porukka on kasvanut tasaiseen tahtiin ja uusia tekijöitä etsitään jatkuvasti. Villen terveiset F9:n hakijoille:

”Kasvava yritys ja pieni vaihtuvuus. Täällä pärjää olemalla rohkeasti oma itsensä.”

✖ Sulje